Η στυλίστρια μας

Αθηνά Τσουγκουτζίδου

Σε ένα χώρο μοναδικού ενδιαφέροντος στην καρδιά του THE MET HOTEL ποτέ δεν αποκλείονται οι εκπλήξεις. Η Αθηνά Τσουγκουζίδου εκπλήσει με τις εντυπωσιακές δημιουργίες της . Η αισθητική των μαλλιών είναι το μόνιμο αξεσουάρ που συνοδεύει κάθε γυναίκα και άνδρα. Στον συνδυασμό της εμπειρίας 17 χρόνων και της πλήρης τεχνογνωσίας θα βρούμε όλα τα στοιχεία μίας δημιουργού της κομμωτικής τέχνης. Επιλέξτε το στυλ που σας αρέσει ή ανακαλύψτε το μέσα από τις προτάσεις του LOOK Coiffure

a

Μόνο για εσάς

Μια ηλιόλουστη η συνεφιασμένη ημέρα αλλάζει την διάθεση σας. Αλάξτε την δικιά σας ανάλογα με το look που σας ενδιαφέρει μέσα από την μεγάλη συλλογή προϊόντων που διαθέτει το LOOK Coiffure. Χρώματα και αισθητική επάνω σας που θα τονίζουν την προσωπικότητα αλλά και την ομορφιά σας κλέβοντας την παράσταση με αβίαστο, χαλαρό ή θορυβώδη χαρακτήρα.

a

Προϊόντα

Το LOOK Coifure διαθέτει προϊόντα ασθητικής από τους μεγαλύτερους οίκους style για απεριόριστες εμπνεύσεις. Μια μεγάλη συλλογή από σαμπουάν, βούρτσες, χτένες, ψαλίδια, ηλεκτρικά είδη και αξεσουάρ, που θα ικανοποιήση καθε επιθυμία σας. Για εσάς που ψάχετε το ποιοτικό, το διαφορετικό και το σίγουρο.